RRB JE Questions paper and Answers – 22 May 2019

The Railway Recruitment Board first exam is going to be conducted on today for RRB JE 22 May 2019. RRB JE CBT 1 is being organized from 22 May 2019 to 02 June 2019. The Railway Recruitment Board will issue paper and answer key for both the CBT1 and CBT 2 exams on the official website. Candidates can calculate CBT examinations by using the RRB JE Exam 2019 . Candidates will be able to get the RRB JE result 2019 in the login which will be made available on the official website. Apart from this, candidates can also login with the link given on this page. Railway Recruitment Board issues issuance on its official website.

RRB JE Exam 2019

various coaching institutes releases the question paper and answer keys before it is issued by the RRB officially. However, the answers issued by various institutes are not always accurate. But by this, the candidate gets an information. You can predict your scores before the results are released, through the RRB JE answer key 2019 .

Important Dates

Programs Date
CBT 1 examMay 22 to June 2, 2019
CBT 2 examwill be issued
Unofficial AnswerMay 22, 2019
Answerswill be issued

RRB JE 22 May 2019 shift – 1 Memory Based Questions and Answers..Live Update

If you cant see new question – Click here 

1. Konse saal me kolkata se delhi capitol shift kare gae the ?

Ans. 1911

2. Asian games 2018 kaha hua tha ?

Ans. Indonasia

3. Konse CM ko mama ke nam se pukara jata ha ?

Ans. Shivraj singh Chauhan

4. Lok sabha me kitne seats hai?

Ans. 552

5. Accidental prime minister movie me sonia gandhi ka role kisne kara tha ?

Ans. Susain

6. ICC chairman kon ha ?

Ans. Sheshank manohar

7. Odisha ke CM kon ha ?

Ans. Naveen patnayak

8. 1st worldcup kaha hua tha?

Ans. Engalnd – 1975

9. Karnatak ke Cm kon hai ?

Ans. Kumar swami

10. Cleanest railway konsa ha ?

Ans. South central railway

11. Oscor Best actor ka award kisko mila tha ?

Ans. Rammy malik

12. Washing soda ka chemical formula kya ha ?

Ans. Na2co3

13. CEO of ICICI.

Ans. Sandeep bakshi

14. Equator ka latitude kitna hota ha?

Ans. 0 degree

15. Year of runway book kiske bare me likhi hai ?

16. Sweden ki capitol kya ha?

Ans. Stockholm

17. Longest serving president kon tha?

Ans. Sonia gandhi

18. Floating national park konsa ha?

Ans. Keibul lamjao national park in manipur

19. Bangladesh ki mudra kya ha?

Ans. Taka

20. Kis team ne IPL jeeta ha ?

Ans. Mumbai

21. CIC ka chairman kon ha?

Ans. Sudhir bhargav

22. Odishi dance kaha kaha hai?

Ans. Odisha

23. Icici bank ka headquarter kaha ha?

Ans. Mumbai

24. Iran ke PM kon hai?

Ans. Hassan ruhani

25. Wooler lake kaha par hai?

Ans. Jammu and kashmir

26. MP ke lok sabha seat kitni hai?

27. Jai lalita ki political party konse ha?

Ans. Aiadmk

28. ICC 2019 kaha hua tha?

Ans. England

29. AICTE ke head kon ha?

Ans. Anil sahstrabudhi

30. First women jinko nobel prize mila india ki?

Ans. Mother teresa

31. 2017 ke IPL ka runner up kon tha?

Ans. Rising pune

32. DRDO ke head kon ha?

Ans. Satish reddy

33. Capitol of kajakhistan?

Ans. Noor sultan

34. BCCI ke chairman kon ha?

35. ISO certification konse railway station ko mila ha?

Ans. Guwahati

36. Economic adviser kon ha?

Ans. Kalyan murti subramanyam

37. Cyclone foni ki date ?

38. China ki currency kya ha?

Ans. Yuan

39. SEBI chairman kon ha?

Ans. Ajay tyagi

40. Battle of swali se releted question?

41. Capitol of Australia?

Ans. Canbara

42. Bouxite kiska ore ha?

Ans. Aluminium

43. World economic forum ki meeting me kaha hoti ha?

Ans. Geneva

44. Muslim league kiske banae thi?

45. Santosh trophy konse khel se judi ha?

Ans. Football

46. Currency of nepal?

Ans. Nepali rupee

47. Capitol of norway ?

Ans. Oslo

48. 2023 ka world cup kaha hona ha?

Ans. India

49. Nagaland ke governer kon ha?

Ans. Padmanaam acharya

50. Full form of ECG?

Ans. Electro cardiograph y

51. BIBI ka makbara kaha ha?

Ans. Aurangabad

52. Japan ki currency ?

Ans. Yuan

53. Google india ka CEO kon ha?

Ans. Sundar pichai

54. Nokia ke CEO kon ha?

Ans. Rajeev suri

55. If 8-7=56 and 5-4=20 then 3-2 is

Ans. 6

56. 125, 169, 25, 13, 5, ___

Ans. 1

55. Seating arrangement questions.

56. Box puzzle questions.

57. Is 12::30 then 20::__

Ans. 50

58. Question from analogy

59. Question from water image

60. Question from classification

RRB JE Question Paper And Answer Key 2019

Date wise RRB JE Question Paper and Answer key can be checked through the links provided below.

RRB JE 2019 Exam Date
22nd May 2019
23rd May 2019
24th May 2019
25th May 2019
26th May 2019
27th May 2019
28th May 2019
29th May 2019
30th May 2019
31st May 2019
1st June 2019
2nd June 2019

RRB JE Exam 2019, How To Download

RRB JE Answers 2019 helps the candidates know their results. By this the candidate can make a prediction of his / her score. Now lets see how you can get the RRB JE Date Wise question paper and Answer Keys.

  • Click the link on this page to view RRBJ 2019 first. Click on the link given to the date you want to see the size of the date.
  • Clicking on a link or link opens the home page in front of you.
  • The link to the result on the home page is attached.
  • A new page opens after clicking on the result of the link.
  • Candidates here have to submit their registration number and date of birth.
  • After submitting you can see in the RRB JE Number 2019 question and answers in pdf format
  • Candidates can remove printout of PDF copy.

RRB JE 2019 all Dates Question Paper and Solutions

Leave a Reply